Foto’s van de Kinderkerk op 30 september

Steengoed keigaaf!
Zo’n 90 kinderen genoten van het optreden van Matthijs Vlaardingerbroek en zijn vriend Henkie in het nieuwe programma Steengoed Keigaaf. Er was ook een nieuwe vriend bijgekomen uit Duitsland. Kortom, het feest was compleet!

Matthijs vertelde een spannend verhaal uit de Bijbel over Mefiboset. Mefiboset (ja, die naam moest even hardop worden geoefend) voelde zich niet veel waard. Hij voelde zich eigenlijk als een kikker.  Maar door Gods liefde veranderde hij in een (echte) prins!

Matthijs goochelde, Henkie kwam een paar keer uit zijn koffer en hij kende vooral vieze woorden, er moest een kikker worden wakker gekust, er waren stenen met een tekst die aangeleerd werd en tot slot een spannend spel De jongens tegen de meisjes: een groot podium memoryspel, waarbij de meisjes op het nippertje wonnen… Het was keigaaf!

Natuurlijk zaten er snoepkikkers in de collectezak (die niet veranderden in een prins) en na afloop kregen alle kinderen zo’n mierzoete kikker mee om lekker van te smullen.

Zien we je de volgende keer ook, op 24 december? Het is dan kerstavond. We maken het extra gezellig met allemaal kleine lichtjes en mooie versiering.