Musical David en Goliath 23 juni

Uitnodiging voor alle kinderen uit Vathorst (en omstreken) en hun vrienden en vriendinnen!

Een musical met jou in de hoofdrol!
Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan!
Op zaterdag 23 juni verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos speciaal voor de Kinderkerk een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen!
De musical heet ‘David en Goliath’ en gaat over de herdersjongen David, die niet bang is om met een reus te vechten. Een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Jullie spelen zelf de hoofdrol. Aan het eind van de dag zorgen jullie samen met deze acteurs, zangers en dansers voor een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag mag je je eigen publiek uitnodigen om te komen kijken naar de musical ‘David en Goliath’, gespeeld door nieuw talent uit Vathorst.

De dag begint om 10.15 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 12.30 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 16.00 uur en zal tot ca.17.30 uur duren.

Waar? In het schoolgebouw De Laak in Vathorst.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, stuur dan een mailtje naar gerdien@kinderkerkvathorst.nl, met je naam, je leeftijd, je school, je groep, je telefoonnummer en je emailadres. Als je vader of moeder mee zou willen helpen op de dag, dan zou dat tof zijn. Zet je dat er dan even bij?

T.z.t. ontvang je dan van ons meer informatie over deze dag.
Graag tot dan!

Het team van de Kinderkerk.

Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol!
Ps: voor deze dag vragen we een vrijwillige bijdrage van €5,- per kind om in de onkosten te voorzien (drinken en wat lekkers, lunch)