Vind het verhaal

Op zondagmiddag 11 juni sluiten we het seizoen van de Kinderkerk op een spetterende manier af met ‘Vind het verhaal’ door Held & Bloem, een verrassend programma van zo’n 3 uur.

Tekenen, het maken van voorwerpen, een workshop poseren voor de camera, kostuums en een greenscreen fotoshoot resulteren in een mooie bijbelse zoekplaat waar de kinderen zelf op voorkomen!
Van tevoren wordt er een aantal bijbelverhalen uitgekozen die in de zoekplaat moeten komen. De kinderen gaan in groepjes aan de slag om de tekeningen te maken die bij hun verhaal horen. Daarna komt de workshop poseren voor de camera, zodat de kinderen kunnen oefenen voor de fotoshoot. Als ze klaar zijn gaan ze in de greenscreen fotostudio op de foto in bijbelse gewaden. Tot slot moeten er ook nog extra zoektekeningen en voorwerpen worden gemaakt.

Na afloop van het project verwerkt Held & Bloem alles tot een fantastische bijbelse zoekplaat waar alle kinderen op voorkomen. Alle kinderen die meedoen krijgen een A2-poster voor op hun slaapkamerdeur.

De middag is zoals gewoonlijk in het Wellantcollege aan de Bergenboulevard 11. Het duurt van 14.00-17.00 uur en is voor alle kinderen van groep 1 t/m 6. Er kunnen maximaal 80 kinderen meedoen.

Je moet je daarom vooraf aanmelden voor deze middag via lucre@kinderkerkvathorst.nl.
Zet in de mail je
naam,
telefoonnummer,
leeftijd,
en op welke school je zit.

Geef je snel op, want vol = vol!